Törvers Logo
VG De Törvers

Groeëte Törvers Loeëterie op de BBB

Geweldige prieze

Idder jaor op de Benders Bizóndere Boetezitting wuurt de trekking gehalde van de Törvers Loeëterie. Ónder toezich van de notaris waere de prieze getrokke. Met dees loeëterie steunt geej De Törvers en kinne weej d'r zörg veur drage det weej met dees financieële beejdrage Vastelaoves aktiviteite kinne blieve organisere veur de minse in ós wiek.

De loeëterie is gewaes, kiek heejónder of geej eine pries heb gewónne
Poster_Prieze_loeeterie

Met schoeën prieze
Loeëterie 2023
Oetslaag

Priesoetreiking BBB Loeëterie 2023


De 3 houfprieze van de Törversloeëterie waere idder jaor beej de BBB op de buun getrokke door d’n hier Martens van Riverdael notarisse. De gewónne priéze waere de waeke nao de vastelaovend beej de winnaers thoes gebrach.

De houfprieze waere zaoterdaags dreej waeke nao de vastelaovend feestelik oetgereik beej Jumbo Benders. De prieswinnaers en eur sponsors waere met kóffie en vlaai óntvange in de kantine. Daonao waere de prieze op ‘t Gelreplein veur de winkel oetgereik.

Dit jaor is de 1e pries, veur €250 kedobónne van Coolblue, gespónsord door Gasservice Venlo. De winnaer is d'n hier Paul Sloesen dae de pries oetgereik kreeg door ózze Vors Törvius.

De 2e pries is ein tegoodbón van €150 van Beej Benders en gespónsord door Jumbo Benders. De winnaer is d'n hier Jaques Maas dae de pries óntving van Kevin Kempen van Jumbo Benders.

De 3e pries is ein beauty arrangement van €110 gesponsord door Beauty & Nails by Eef. De winnaer Cindy Theunissen kreeg de pries euverhandig door de spónsor Eef de Mulder.